Medence

 

Úszómedencénk kiváló lehetőséget biztosít a kényelmes, vagy akár a hosszú távú úszásra is. Edzés, szaunázás vagy gőzfürdő után pedig egyenesen üdítő élmény megmártózni vizében.

Pezsgőfürdő

 

Vegye igénybe klubunk kikapcsolódást segítő szolgáltatását és lazuljon el a kellemes buborékok között. Teste hálás lesz ezért a kényeztetésért, különösen egy kimerítő edzés után.

Gőzfürdő

 

A gőz nagyszerű módja bőre megtisztításának és méregtelenítésének, ezen kívül serkenti a vérkeringést és stimulálja immunrendszerét. Lazítsa el testét-lelkét és élvezze az egészséges életmód minden előnyét!

Szaunáink

 

Alapos testmozgás után hátradőlhet és megpihenhet szaunánk különleges, száraz forróságában.

Wellness akár minden nap

 

A wellnesst építsük be a mindennapjainkba. Nem szükséges elutazni wellness szállodába, hogy a napi stresszt és fáradtságot kipihenjük. A mindennapi életünkbe be tudjuk építeni a szellemi és testi feltöltődést, és akár a wellness kúra része lehet egy kellemes masszázs is.

 Medencénk, jacuzzink, szaunáink és gőzfürdőnk, mind az ön kényelmét szolgálja. Aktív és passzív pihenésre egyaránt talál lehetőséget. 

Szauna szeánszaink alkalmával a különböző felöntések között, vendégül látjuk finom gyümölcsökkel és gyógyteákkal, frissítőkkel. Akár családi, baráti vagy céges program keretében szeretné élvezni a szeánszok jótékony hatásait.

Medencénk a legkissebbek számára is megfelelő hely a baba úszásra, a nagyobb gyermekeket pedig különböző úszás programokkal várjuk. Felnőtteknek és gyerekeknek is lehetőségük van privát óra keretében elsajátítani az úszást, vagy egy kellemes aqua órán részt venni. Aki pedig az aktív időtöltést kedveli a vízben erre is van lehetősége a float fit 30 perces óra keretén belül. Aqua órarendünkből folyamatosan tájékozódhat az órák időpontjáról.

Szolgáltatások / Tanfolyamok

Babaúszás

Úszásoktatás: Art of Swimming

Aqua órák

Floatfit

Medencebérlés

 

Exklúzív helyszín például forgatásokra
céges sportrendezvényekre a város szívében.
Kapcsolat

Kozmetika

Tovább