Medence

 

Úszómedencénk kiváló lehetőséget biztosít a kényelmes, vagy akár a hosszú távú úszásra is. Edzés, szaunázás vagy gőzfürdő után pedig egyenesen üdítő élmény megmártózni vizében.

Pezsgőfürdő

 

Vegye igénybe klubunk kikapcsolódást segítő szolgáltatását és lazuljon el a kellemes buborékok között. Teste hálás lesz ezért a kényeztetésért, különösen egy kimerítő edzés után.

Gőzfürdő

 

A gőz nagyszerű módja bőre megtisztításának és méregtelenítésének, ezen kívül serkenti a vérkeringést és stimulálja immunrendszerét. Lazítsa el testét-lelkét és élvezze az egészséges életmód minden előnyét!

Szaunáink

 

Alapos testmozgás után hátradőlhet és megpihenhet szaunánk különleges, száraz forróságában.

Wellness akár minden nap

 

A wellnesst építsük be a mindennapjainkba. Nem szükséges elutazni wellness szállodába, hogy a napi stresszt és fáradtságot kipihenjük. A mindennapi életünkbe be tudjuk építeni a szellemi és testi feltöltődést, és akár a wellness kúra része lehet egy kellemes masszázs is.

 Medencénk, jacuzzink, szaunáink és gőzfürdőnk, mind az ön kényelmét szolgálja. Aktív és passzív pihenésre egyaránt talál lehetőséget. 

Szauna szeánszaink alkalmával a különböző felöntések között, vendégül látjuk finom gyümölcsökkel és gyógyteákkal, frissítőkkel. Akár családi, baráti vagy céges program keretében szeretné élvezni a szeánszok jótékony hatásait.

Medencénk a legkissebbek számára is megfelelő hely a baba úszásra, a nagyobb gyermekeket pedig különböző úszás programokkal várjuk. Felnőtteknek és gyerekeknek is lehetőségük van privát óra keretében elsajátítani az úszást, vagy egy kellemes aqua órán részt venni. Aki pedig az aktív időtöltést kedveli a vízben erre is van lehetősége a float fit 30 perces óra keretén belül. Aqua órarendünkből folyamatosan tájékozódhat az órák időpontjáról.

Szolgáltatások / Tanfolyamok

Babaúszás

Ajánlás

Ideális családi program, ahol a szülők vizes közegben foglalkoznak, játszanak gyermekükkel. A közös élmények, a szabadidő kellemes, aktív eltöltése remek program az egész családnak! A babaúszás nem csak vízhez szoktatás, jótékonyan hat a gyermek idegrendszerére, mozgáskoordinációjára, beszédkészségére, személyiségének fejlődésére. A babaúszás a mozgás többi formájához hasonlóannerősíti az izmokat, ízületeket, edzi a légző rendszert és a keringést, segíti a koordináció fejlődését. A rendszeresen „úsztatott” babák étvágya nő, alvásuk nyugodtabbá, mélyebbé válik, immunrendszerük erősödik, testük megtanul alkalmazkodni a hőmérséklet-változásokhoz.
Ezek az alkalmak a babák számára mind fizikailag, mind a szülőkkel való kapcsolatépítés szempontjából nagyon fontosak

Tudnivalók

A babaúszást érdemes a gyermek fél éves kora előtt elkezdeni, amikor még működik a búvárreflex, azaz emlékszik a baba a magzatvízben úszkálásra: nem ijed meg a víztől, és reflexszerűen mozog ebben a közegben. A baba három hónapos koránál előbb viszont semmiképp nem ajánlott elkezdeni a babaúszást, mert a kicsik immunrendszere ilyenkor még nem elég erős. Érdemes az első foglalkozás előtt a gyerekorvost megkérdezni, hogy nincs-e valami ok, ami miatt nem ajánlja a fürdőzést.
Amire szükségetek lesz: papucsra, törölközőre, fürdőruhára, úszósapkára. A babának szerezz be úszópelenkát (legalább kettőt, hogy cserélni tudjuk ha szükséges), úszónadrágot és enni-innivalót, mert a lubickolás után azonnal éhes lesz.

Úszásoktatás: Art of Swimming

Vízhez szoktatás, kezdő, középhaladó, haladó, csoportos, egyéni gyermek/felnőtt

- A vízhez szoktató, és a kezdő csoportok oktatásánál az oktató is mindig bent van a vízben, ezzel biztosítjuk a gyerek könnyebb tanulását és megfelelő odafigyelést az úszás jó technikájának, valamint a vízbiztonságnak az elsajátítására. Az órákat kis létszámmal, nagy figyelemmel, türelemmel és szakértelemmel tartjuk, így teljes mértékben a gyerekekre, és a hatékony úszás tanulására tudunk koncentrálni. Nagyobb, profibb gyermekeknél az úszás helyes technikájának tökéletes elsajátítása mellett, a kiváló edzettségi állapot biztosítása és az egészséges életmódra nevelés a cél.

- Csoportos úszás: elsősorban óvodák és általános iskolák részére szól, de külön szülői szervezéssel is vállalunk minimum 8-10 fős csoportok úszásoktatását. Ebben az esetben az óra időpontja is közös megegyezéssel alakítható ki. Buszos szállítás megoldható. Szolgáltatásunk 1 hónapnál rövidebb időtartamban nem vehető igénybe. /kezdő és haladó tanfolyam is/

- Felnőtt úszás: /private training/ kezdő/haladó
Személyi edzés, azaz egy privát, egyénre szabott úszás óra. Az edző az adott óra minden lépését megtervezi és egy célzott programmal segíti az egyéni céljaid elérését. A legjobb edzésmódszer, a leginkább megfelelő bárki számára kortól, nemtől függetlenül, magas szintű hatékonysággal.
Beginner: Egészen eddig kimaradtál abból a fantasztikus érzésből, hogy csak úgy suhanj a vízben? Sőt, sokáig egyenesen iszonyod volt a víztől? Sosem késő megszokni a víz simogató, kellemes közegét, és megtanulni úszni. Nem kell mást tenned, csak időt szánni rá. Néhány hónap alatt fantasztikus eredményeket érhetsz el Te is egy kis gyakorlással. Ezután nem kell félned, hogy akaratlanul is elmerülsz majd a vízben, hiszen pontosan tudni fogod, hogy mozogj és ússz, hogy élvezd az uszodai légkört, vagy akár a nyári fürdőzést. Keress fel minket, hogy a víz neked is elhozza a fantasztikus élményeket.

Art of Swimming: Tudsz úszni, de nem vagy elég gyors, vagy hamar elfáradsz?
Mi javítunk a technikádon. Nem csak kezdő, hanem haladó szintű felnőtt úszásoktatást is tartunk. Légy gyorsabb a vízben kevesebb energiával. Mi megmutatjuk neked, hol a hiba. Technika javítás és tökéletesítés, hatásos edzés, iron man úszásra felkészítés.

Aqua órák

Az aquafitness nagyszerűsége abban rejlik, hogy az órák alatt, a komoly fizikai megterhelés ellenére, kíméli az ízületeket, és ugyanakkor szellemi felfrissülést, szórakozást is nyújt. Az elején szokatlan a különböző habszivacsok felhajtóerejét leküzdeni, de hamar ráérzel majd Te is a technikára, és önfeledten tudod élvezni, a hatásos, mégis könnyed, szórakoztató edzést. Kiváló mozgásforma ahhoz, hogy formában tartsd az alakod, mert minden izomcsoportot alaposan megmozgat.

A vízben végzett mozgás rugalmassá teszi az izomzatot és a bőrt, javítja az anyagcsere- és keringési zavarokat. hatékonyan alkalmazható sérülések, hosszas fekvőbetegség vagy legyengült állapotok utáni rehabilitáció céljára. Mindezen kívül fejleszti az állóképességet és javítja a tartást.
A vízben való mozgás fokozza a szervezet kiválasztó működését, a vénás visszaáramlás javulása miatt. A víz felhajtóerejének köszönhetően a mozgások testsúlyterhelés nélkül végezhetők. Így mindenkinek ajánljuk, aki formálódni, mozogni akar kíméletesen mégis hatásosan, kellemes légkörben. Kifejezetten ajánlott ízületi panaszokkal küszködőknek, ülő munkát végzőknek, erősödni vagy fogyni vágyó embereknek, illetve porckopásos megbetegedésben szenvedőknek.
Ez a sport jótékony hatással van a keringési rendszerre is, növeli az állóképességet, tüdőkapacitást, és a perifériás keringést is.

Regenerációt gyorsító, erősítő sport, így javasolt mindazoknak, akik hosszabb ideig voltak fekvőbetegek, vagy valamelyik végtagjuk gipszben volt.
Várjuk szeretettel a mozogni vágyó Hölgyeket és Urakat, fiatalokat és időseket egyaránt. Mindenkit aki

AQUAFIT szeretne lenni!

Nem tudsz úszni, de kipróbálnád?

Semmi akadálya, hiszen az aquafitnesz edzésekhez úszástudás nem szükséges

Floatfit

FloatFit® = mozgás, balansz, kihívás, játék, kikapcsolódás a vizen! A FloatFit® HIIT tréning magas intenzitású intervallumos, dinamikus, koordinációs és kondícionális képességeket egyaránt hatékonyan fejlesztő edzésmódszer. Az AquaBase® deszkákon végzett gyakorlatok javítják a testtartást, izolálják és edzik a mélyizmokat, növelik az izomerőt, az erő állóképességet, fejlesztik a koordinációt, az egyensúlyérzéket, illetve a kinesztetikus tudatosságot. Emellett kihívásokkal teli ám szórakoztató, a napi feszültséget levezető elfoglaltság, mellyel a mozogni vágyók kiléphetnek a hétköznapi mókuskerékből.``

Medencebérlés

 

Exklúzív helyszín például forgatásokra
céges sportrendezvényekre a város szívében.
Kapcsolat

Kozmetika

Tovább